Trygghet og tillit alltid en garanti

Hos oss i K.A.Rasmussen er trygghet og tillit alltid en garanti.

Med 150 års erfaring har vi en kultur i K.A.Rasmussen som er bygget på det å være et best mulig valg for kundene våre, både for de som ønsker å kjøpe og investere edelmetaller – og for de som ønsker å selge gull og sølv gjennom oss.

Vi har vært i bransjen lengre enn et helt menneskeliv, og det har gitt oss en unik kunnskap som Nordens største leverandør og produsent av edelmetaller. Et møte med oss skal føles velkomment og gjestmildt – og en prosess med oss skal føles trygt og tillitsfullt i alle ledd. Det skal oppleves riktig og smart å velge oss som samarbeidspartner, både innen investering og mottak. For oss er god service, tilgjengelighet og tillit en tradisjon og en hjertesak.

Kunnskapsrike rådgivere og 150 år i bransjen

Enten du går med tanker om å kjøpe og investere i gull og sølv, eller om du sitter på gull eller sølv som du ønsker å selge, har vi dyktige rådgivere som loser deg gjennom hele veien. Vi har respekt for dine verdier og erfaringen som gjør både investering og salg så verdiskapende for våre kunder som mulig.

Investering i edle metaller
Gamle ubrukte smykker kan bli til noe nytt

Lettvint, kjapt og effektivt

Uansett hvilke tjenester og produkter du ønsker informasjon om hos oss, kan du enkelt navigere deg rundt på vår innholdsrike hjemmeside. En prosess med oss skal også oppleves enkelt og ukomplisert med gode rådgivere som hjelper deg på veien. En handel gjennom oss er også like enkel som den er trygg å gjennomføre.

Investere i edelmetaller – vi har rådene!

Hos K.A.Rasmussen møtes du av erfarne rådgivere som ser på dine muligheter og forutsetninger for å handle gull og sølv som en mulig langsiktig investering. Du kan sammenligne det å kjøpe gull eller sølv med å sette verdiene dine i fond eller aksjer, likevel er edelmetaller mer håndfast – noe mange investorer setter pris på som en ekstra trygghet. Historisk har både gull og sølv blitt sett på som et alternativ til sikring av formue og verdier. Altså er det å handle gull og sølv ikke en løsning for de som som vil oppleve rask verdiøkning. Investering i metaller må ses på som en langsiktig fysisk investering. Snakk gjerne med oss om dette – og les mer her.

Kjøpe gull og sølv i gave – et skinnende utvalg venter i nettbutikken

Gull og sølv er et supert tips til deg som leter etter en unik gave å gi bort når livets begivenheter skal feires, og det vanligste gavegullet – og sølvet kommer gjerne i form av fine mynter. I tillegg til å være både ekte, verdifullt og varig, er edelmetaller en smart investering på vegne av noen du er glad i – et dåpsbarn, en konfirmant – eller til de nygifte.
Gi bort noe unikt som både er hyggelig å gi og meningsfullt å få, og husk at det alltid er trygt å handle glitrende gaver i nettbutikken vår.
Forsendelsen er alltid forsikret! Les mer og kjøp gavegull- og sølv her.

Gavetips

Selge gull og sølv – vi har trygge prosesser og raskt oppgjør.

Innimellom fortjener gammelt gull og sølv nytt liv, og hos oss kan du enkelt levere inn gull og sølv til omsmelting og raffinering. Når vi mottar metallene er du sikret markedets beste pris og raskt oppgjør, konfidensiell og trygg håndtering – og ingen videresalg. Returkonvolutt for innsending av gull og sølv bestiller du enkelt via nettsiden vår, og forsendelsen er alltid forsikret. Du kan også levere inn edelmetaller via våre filialer i Hamar og Oslo.
Les mer om mottak av gull og sølv her.