Sølvkatalysator


Katalysatorer i verdensklasse

K.A. Rasmussen begynte sin produksjon av katalysatorer i 1932 og har siden den gang arbeidet aktivt med å videreutvikle produktene i samarbeid med store og internasjonale katalysatorkunder.

Våre sølvkrystaller er av høyeste kvalitet og har en spesiell overflate som skaper solid utelse, selektivitet og utbytte for kundene våre. Med lav egenvekt oppnås dermed også lavere trykkfall og bedre prosesskontroll.

Vi leverer et bredt spekter av fraksjoner som gjør det enkelt for deg å skreddersy et katalysatorbed som er optimalisert for din reaktor. Vi er den eneste leverandørean av Karnet®, et produkt som er godt utprøvd og bevist fordelaktig når vi bytter ut ded tradisjonelle kobbernettet som bærer.

Våre tjenester inkluderer:

  • Inspeksjon av brukte katalysatorer
  • Smelting og gjenvinning av brukte katalysatorer
  • Raffinering av brukte katalysatorer
  • Kjemisk analyse med sertifikat på brukte katalysatorer
  • Produksjon av nye katalysatorer
  • Sikting til ulike fraksjoner
  • Diagnostikk av kundeprosesser

Vi tar imot brukte katalysatorer for raffinering og gjenvinning, og utvunnet metall kan igjen selges eller benyttes til produksjon av nye katalysatorer. Vi tilbyr alle våre kunder å opprette en metallkonto.

I tillegg til våre kvalitetsprodukter, tilbyr også faglig rådgivning fra dyktige ansatte innen produkter og anvendelser. Vår tekniske stab kan bidra til å analysere din prosess og dermed utvikle produktløsninger tilpasset hver enkelt kundes behov.

Innovasjon

Nytt produkt; strikket sølvnett

Som en god samarbeidspartner, er en viktig del av jobben vår å forske på, og utvikle nye produkter som igjen kan bidra til økt effektivitet hos kundene våre. I 2020 lanserte vi et strikket sølvnett av ren sølvtråd, som plasseres mellom toppsjiktet og det underliggende laget. Effekten av dette er at det generelle sølvbedet forsterkes for å stå imot termiske ekspansjonssprekker, noe som er blitt testes hos en rekke kunder med gode resultater.

Ønsker du mer informasjon om dette, ta kontakt med oss her.

Mer informasjon om våre sølvkatalysatorer: