K.A.Rasmussen gir nytt liv til arvegullet – og sølvet

Et arveoppgjør kan inneholde mange følelser, mye å forholde seg til og ikke minst minner. Gode minner i form av øyeblikk til å ta med seg videre. Og noen ganger materielle minner i form av smykker og sølvtøy som dessverre ofte ender opp med å støve bort i en mørk skuff. Innimellom fortjener gammelt gull og sølv nytt liv, og hos K.A.Rasmussen møtes du av erfarne rådgivere som har respekt og forståelse for deg og dine grunne til å levere arvegull – og sølv til omsmelting og raffinering.

Vi kjøper gull og sølv fra privatkunder

Det å fortjene tillit fra kundene våre er noe vi forvalter nøye hver dag. K.A.Rasmussen tilbyr en tjeneste der vi verdivurderer og kjøper gull og sølv fra privatkunder. Alle som henvender seg til oss for å få solgt arvegull- og sølv for omsmelting, behandles konfidensielt. Her møtes du av rådgivere som hjelper deg med å veie affeksjonsverdi opp mot økonomisk verdi, og med oss er du garantert effektivt og rettferdig oppgjør, trygg håndtering og garantert
ingen videresalg.

Nytt liv til gammelt gull og sølv

Vi skjønner at arv kan være et vanskelig tema, men det er viktig å tenke på at det nå er du som eier historien til arvegodset, og som bestemmer hva som skal skje med det videre. Vær i hvert fall sikker på at vi behandler gull og sølv som råvarer med stor respekt – og at prosessen blir gjennomført med et stort fokus på diskresjon og tillit.
Til gjengjeld får arvegodset ditt nytt liv – og du får betaling inn på konto innen 2 virkedager.

Hvordan selge arvegull- og sølv?

Gull og sølv kan levers inn til oss enten via en trygg og gratis forsikret returforsendelse bestilt fra karasmussen.com eller ved personlig oppmøte på våre filialer i Hamar og Oslo. En returforsendelse inneholder et vedlagt skjema som du enkelt fyller ut og sender tilbake til oss med en kopi av din ID og gjenstandene du ønsker å sende inn.
Pakken leverer du på Posten – husk å ta vare på kvitteringen din.

Hva skjer når vi har mottatt verdigjenstandene dine?

Når vi har mottatt gjenstandene dine, benytter vi analyseapparat og syretester for å bekrefte innhold av gull og sølv.
Når vi har fastslått dette innholdet, veies gjenstandene før vi priser metallene og kontakter deg med et tilbud.

Pengene får du sømløst og effektivt utbetalt til kontoen din 2 virkedager etter godkjent tilbud.

150 års erfaring innen raffinering.

K.A.Rasmussen er Nordens største produsent og leverandør av gull og sølv. I 150 år har edel metaller vært jobben vår, ansvaret vårt og lidenskapen vår. Hos oss kan du alltid forvente en trygg, diskrét og real handel, gjennomført av bransjens dyktigste mennesker.

K.A.Rasmussen – en aktør for både privat- og proffmarkedet

For deg som leter etter original gaveidé med mening – les om gull og sølv som unike gaver til alle livets
anledinger her.

For deg som har et ønske om å spare i gull og sølv – les mer om investering i edelmetaller her