Tilbakekjøp

Tilbakekjøp – en sikkerhet for deg som investerer i gull og sølv

Når du skal investere i edelmetaller skal det føles trygt og risikofritt. Våre tjenester og tilbud om tilbakekjøp og lagring av metaller, sørger for at du alltid kan selge gull og sølv tilbake til oss – og at de alltid er trygt oppbevart imens de er i ditt eie.

Det er viktig for oss at du, som velger å investere pengene dine i gull eller sølv, kjenner tryggheten i å vite at du selv bestemmer hvor lenge du vil eie investeringen. Hos oss har du alltid muligheten til å selge tilbake edelmetallene du har investert i. Dermed vet du som en sikkerhet, at du ikke risikerer å bli sittende inne med investeringen din den dagen du eventuelt skulle ønske å selge tilbake.

Gullmynter og gullbarrer på en sort bakgrunn - vi kjøper tilbake investeringsmetaller

K.A.Rasmussen kjøper tilbake sporbare ekte edelmetaller

Så lenge gullet og sølvet kan spores, kjøper K.A.Rasmussen tilbake både mynter og barrer fra våre kunder når de selv ønsker, og det er ingen grenser for hvor mye eller lite du kan selge tilbake.
Bestill en gratis og forsikret returforsendelse her.

Ulike grunner for investering i sølv og gull – samme trygghet

Vi investerer i gull og sølv av ulike grunner. Noen liker å binde verdiene sine opp til noe håndfast, noen liker å se på det som en investering som kanskje kan gi en fremtidig avkastning basert på et håp om stigende gullpriser og noen liker tanken på å eie ekte vare. Dermed er det absolutt ikke som investerer i gull for å beholde det i sin eie for alltid. Da er det godt å vite at muligheten for tilbakekjøp ligger der, når du mener at tidspunktet er rett for å selge. Våre erfarne rådgivere bistår deg i alle ledd av prosessen. Les alt om investering her.

Investere – hva koster gull og sølv?

Men hva koster egentlig sølv og gull? På våre nettsider presenterer vi metallprisene fra dag til dag, slik at du enkelt kan følge med på prisutviklingen. Dette er nyttig informasjon både for deg som går med tanker på å kjøpe – og for deg som vurderer å selge. Når vi snakker om pris på gull og sølv, så benyttes ofte betegnelsen spotpris. Spotprisen er basert på en troy unse (31.1035 gram) 99,9% rent gull eller sølv på internasjonale børser. Dette er til enhver tid rådende markedsprisen på gull og sølv, og bestemmes av en rekke faktorer som avhenger av tilbud og etterspørsel i det globale finansmarkedet.

Hvordan kjøpe sølv eller gull?

I vår nettbutikk kan du enkelt manøvrere deg gjennom – og får oversikt over våre produkter av edelmetaller, hovedsakelig i form av mynter og barrer. Med tanke på det i Norge må påberegnes 25% moms ved kjøp av gull- og sølvbarrer, så velger de fleste å kjøpe investeringsmetaller i form av mynter. Du kan velge å kjøpe ditt investeringsgull- eller sølv direkte i nettbutikken, eller per telefon/e-post. Våre rådgivere har svar på det du lurer på og gode råd angående din investering.

Safe med gullmynter

Sikker lagring av edelmetaller – vi hjelper deg!

Vi tilbyr lagring av investeringsmetaller i gull, sølv eller platina som er kjøpt hos K.A.Rasmussen, for eksempel i form av produkter fra nettbutikken vår.

Minimumsverdi for lagring av investeringsmealler er 100.000kr, uten en øvre grense for hvor mye du kan lagre. Les mer her.