Tidløse gaver som er gull og sølv verdt

Det å gi bort gull eller sølv i gave, for eksempel i form av eksklusive og glitrende mynter, er det samme som å gi bort varige minner. Gull og sølv kan også øke i verdi ettersom årene går og markedet endrer seg, og kan sånn sett vise seg å være en verdifull gave å gi bort til noen. Se på det som en investering på vegne av noen du er glad i, til en av livets mange store anledninger.

Gavetips til konfirmanten – og alle livets feiringer

Gull og sølv i gaveform er tidløse og unike gaver som både er helt spesielle overraskelser og en smart investering. Fra besteforeldre til dåpsbarnet.
Fra bryllupsgjester til brudeparet. Fra mamma og pappa til konfirmanten. Kanskje til og med fra nissen under juletreet?

Det er mange av livets anledninger som er verdt å feire med gull og sølv i fin innpakning, og gullmynter fra oss kommer i en lekker gaveboks.

Hvordan kjøpe gull og sølv som gave?

Det vanligste gavegullet og – sølvet, kommer gjerne i form av mynter; en meningsfull og vakker gave som både er hyggelig å gi bort – og helt unik å få. Det er jo gøy for både liten og stor å eie helt ekte mynter!

Det er trygt å handle edelmetaller i nettbutikken vår, og forsendelsen er alltid forsikret. du kan kjøpe både gullmynter, sølvmynter og edelmetaller i andre former her.

Unike gaver – og en smart investering

Det er noe fint med det å gi bort noe som er ekte, verdifullt og varig – som ikke kan gå tom eller brukes opp. Som ikke går ut på dato eller bare blir liggende i et skap.

Mynter i edelt metall er en sikker fysisk investering, og en bærekraftig og evig gave med mening.

Kjøp dine gaver hos Nordens største produsent og leverandør av edelmetaller

Vit at du får en kunnskapsrik, erfaren og trygg handel med oss i K.A.Rasmussen. Vår historie strekker seg 150 år tilbake, og i alle ledd er kundene våre sikret en trygg og profesjonell handel og behandling. I tillegg til salg av edelmetaller i form av for eksempel mynter og barrer, raffinerer og vurderer vi edelmetaller som vi smelter om til nye produkter. Hvem vet hvilke nye historier som bor i en gammel gullring, en gaffel i sølv eller et halskjede fra svunne tider?

Verdier for generasjoner – 150 år med raffinering og resirkulering av edelmetaller

Vi raffinerer gull, sølv, og platinametaller fra hele verden, og vi er gode rådgivere innen varige verdier. Vi liker å si at vi har 150 års erfaring med resirkulering – det er lenger enn et helt liv det! Alt av gull og sølv kan gjenvinnes på en bærekraftig måte, akkurat som at gamle ting kan få nytt liv. Et edelt kretsløp, utført av bransjens mest erfarne.